指紋 查看啟用 管理學院 的研究主題。這些主題標籤來自此機構會員的作品。共同形成了獨特的指紋。

  • 網路 國家層面的近期外部共同作業。通過按一下圓點深入探索詳細資料。

    研究成果

  • 1 引文 斯高帕斯(Scopus)

    A structured method for smart city project selection

    Wu, Y. J. & Chen, J. C., 2019 一月 1, (接受/付印) 於 : International Journal of Information Management.

    研究成果: 雜誌貢獻文章

  • 9 引文 斯高帕斯(Scopus)

    Can data-driven precision marketing promote user ad clicks? Evidence from advertising in WeChat moments

    Yu, C., Zhang, Z., Lin, C. & Wu, Y. J., 2019 一月 1, (接受/付印) 於 : Industrial Marketing Management.

    研究成果: 雜誌貢獻文章

  • 2 引文 斯高帕斯(Scopus)